Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators)

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Άμεσης εφαρμογής τα μέτρα για θανατηφόρα. Παρασκευή μεταθέσεις των πρώτων 50 στην τροχαία

Αυστηρότατες ποινές για τροχαίες παραβάσεις, υιοθετούν πολιτεία και αστυνομία μετά την αιματοχυσία των προηγούμενων ημερών στην άσφαλτο. Θέμα ημερών και η ενίσχυση της τροχαίος με 100 αστυνομικούς

Αυστηρότερες και αποτρεπτικές ποινές,σε συνδυασμό με τους ελέγχους της αστυνομίας και το σύστημα φωτοεπισήμανσης που θα εγκατασταθεί στο εγγύς μέλλον αποτελούν την απάντηση της πολιτείας στο μακελειό που εξελίσσεται τον τελευταίο καιρό στην άσφαλτο.

Όπως δήλωσε ο  Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου "Η υπέρβαση του ορίου ταχύτητας από ένα ευρώ το χιλιόμετρο που είναι σήμερα θα γίνουν πέντε . Η χρήση κινητού αντί 85 θα γίνει 300. Το κράνος από 85 θα γίνει 200 με 300. Τα νομοσχέδια έχουν ετοιμαστεί είναι 7 συνολικά νομοσχέδια βρισκόμαστε στο νομοτεχνικό έλεγχο με την νομική υπηρεσία. Έγινε ένας πρώτος έλεγχος και είδαμε κάποια πρώτα προβλήματα που υπήρχαν . Πιστεύω ότι σύντομα θα ολοκληρωθούν και θα πάνε στην Βουλή."

Την ίδια ώρα αύριο αναμένεται να είναι έτοιμη η λίστα με τους πενήντα αστυνομικούς από το γραφειακό προσωπικό οι οποίοι και θα ενισχύσουν την τροχαία μέχρι τις 15 Οκτωβρίου για ενίσχυση των προσπαθειών μείωσης των θανατηφόρων δυστυχημάτων ενώ την πρώτη εβδομάδα Ιουλίου θα τοποθετηθούν στην Τροχαία και 50 δόκιμοι αστυνομικοί, που ολοκλήρωσαν την πρώτη φάση της εκπαίδευσής τους. 

Ο Υπουργός πρόσθεσε ότι " Εκείνο που επιδιώξαμε αυτή την περίοδο ήταν καταρχήν να είναι έντονη η παρουσία της αστυνομίας στους δρόμους. Να επιδεικνύεται μηδενική ανοχή σε ότι αφορά τις κύριες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων δυστυχημάτων να γίνονται αυξημένη έλεγχοι εισάξαμε και τους ελέγχους του νάρκοτεστ και επιπρόσθετα να γίνονται οι ειδικές εκστρατείες."

Στην μάχη θα ριχθεί και η έξυπνη αστυνόμευσης με αξιοποίηση του συστήματος COMSTAT, το οποίο χαρτογραφεί περιοχές με αυξημένες οδικές συγκρούσεις. 

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.