Έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο της ΝΕΔΗΣΥ. "Μια ιδέα για το αύριο"

Στο ρόλο της νεολαίας στην Κύπρο της Νέας Εποχής, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλώντας στο Έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο της ΝΕΔΗΣΥ. Στο συνέδριο που είχε ως σύνθημα, "Μια ιδέα για το αύριο" απηύθυναν χαιρετισμό τόσο ο νέος όσο και ο τέως πρόεδρος της νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού.Για την καλύτερη Κύπρο που όλοι οραματίζονται, τα επόμενα βήματα για το μέλλον της πατρίδας αφορούν άμεσα τους νέους, οι οποίοι έχουν λόγο στα κέντρα λήψεως αποφάσεων, αλλά και την ευθύνη να συνδιαμορφώνουν προτάσεις πολιτικής και δράσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων, μακριά από μια στείρα και αναποτελεσματική κριτική.

Αυτό επισήμανε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλώντας κατά το Έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο της νεολαίας του κόμματος. 

Χαιρετισμό στο έκτακτο συνέδριο, απηύθυναν ο Θεόδουλος Ιωάννου, ο οποίος εξελέγη, άνευ ανθυποψηφίου, ως ο νέος Πρόεδρος της ΝΕΔΗΣΥ, αλλά και ο αποχωρήσας από την ηγεσία της νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού, Πέτρος Δημητρίου. 

Στο Έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο της ΝΕΔΗΣΥ, στο οποίο παρέστησαν υπουργοί της κυβέρνησης Αναστασιάδη, πρώην υπουργοί, βουλευτές και άλλοι επίσημοι, ο Πρόεδρος Αβέρωφ Νεοφύτου, τίμησε τον τέως πρόεδρο της νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού, Πέτρο Δημητρίου, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας.


Κυριάκος Κυριακίδης

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.