Για 5 χρόνια έφευγε νωρίτερα από τη δουλειά του - Η διευθύντρια του το έμαθε από τα ΜΜΕ

Διοικητική έρευνα εναντίον ωρομίσθιου εργάτη του Δημοσίων Έργων διέταξε, ύστερα από καταγγελίες συναδέλφων του, η Διευθύντρια του Τμήματος. Επεσήμανε πως αν κριθεί αναγκαίο, θα ακολουθήσει και πειθαρχική έρευνα.

Καταγγελίες εργατών των Δημοσίων Έργων Λάρνακας διερευνούν οι προϊστάμενοι του Τμήματος Δημοσίων Έργων, το οποίο υπάγεται στο Υπουργείο Μεταφορών. Καταγγέλλουν ότι συνάδελφός τους έφευγε νωρίτερα, από το χώρο εργασίας, τουλάχιστον την τελευταία πενταετία.

Η Διευθύντρια του Τμήματος Δημοσίων Έργων, Χρυστάλλα Μαλλούπα, διέταξε διοικητική έρευνα, η οποία έχει ήδη αρχίσει.

«Θα γίνει διοικητική έρευνα, σε πρώτο στάδιο, να εξακριβωθούν τα στοιχεία, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει, αν χρειάζεται, και πειθαρχική έρευνα. Θα γίνουν συναντήσεις με λειτουργούς από το ίδιο το γραφείο, από τους συναδέλφους. Έρευνα μεταξύ του προσωπικού.»

Ο εν λόγω εργάτης ανήκει στο ωρομίσθιο προσωπικό του Τμήματος Δημοσίων Έργων στη Λευκωσία και έχει αποσπαστεί στη Λάρνακα, σε τρία διαφορετικά πόστα. Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης αναμένεται να ζητηθούν πληροφορίες από μέλη του προσωπικού του Τμήματος Δημοσίων Έργων. Τα αποτελέσματα της διοικητικής έρευνας αναμένονται σύντομα.


Παναγιώτης Κυπριανού

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.