Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators) - Δακτυλογράφος Ειδήσεων

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Η έκθεση του Γεν. Ελεγκτή για λιμάνι Λεμεσού

Έντονη κριτική ασκεί ο Γενικός ελεγκτής στην Έκθεση του για το Λιμάνι Λεμεσού η οποία δημοσιεύτηκε νωρίς το απόγευμα Αναφέρεται στο ρόλο του Υπουργού μεταφορών Μάριου Δημητριάδη και τις παρατηρήσεις του Γενικού εισαγγελέα στις πρόνοιες της συμφωνίας.

Εκατοντασέλιδη είναι η Έκθεση του Γενικού ελεγκτή για το λιμάνι Λεμεσού η οποία πραγματοποιήθηκε με αφορμή το χάος που είχε επικρατήσει στο λιμάνι τις πρώτες μέρες λειτουργίας των νέων διαχειριστών.

Μεταξύ άλλων ,ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης διαπιστώνει ότι κάποιες από τις πρόνοιες της συμφωνίας ευνοούν τις εταιρείες και προσθέτει ότι ο Υπουργός Μεταφορών Μάριος Δημητριάδης είχε ενεργό ρόλο στη διαπραγμάτευση και τη λήψη αποφάσεων ακόμα και επί θεμάτων τεχνικής φύσεως.

Σχολιάζει την αναφορά του υπουργού Μεταφορών στην βουλή, ότι ο Γενικός Ελεγκτής είχε εκφράσει την ικανοποίηση του για τα τελικά κείμενα των συμφωνιών , επισημαίνοντας ότι τότε , είχε σημειώσει τη διαφωνία του με την υπογραφή οποιαδήποτε συμφωνίας με κείμενο επί του οποίου η Νομική Υπηρεσία είχε παρατηρήσεις

Παράλληλα, προστίθεται πως στην τελική συμφωνία για τις συμβάσεις παραχώρησης περιλήφθηκαν προβληματικές πρόνοιες, μέσω των οποίων εισάγονται απαγορευτικά τέλη, μέχρι και 10 φορές ψηλότερα από τα προηγούμενα. Εισηγείται την διεξαγωγή έρευνας για τα πρόσωπα που συμμετείχαν στη λήψη των αποφάσεων και για τυχόν ευθύνη των Συμβούλων, αναφορικά με την υπόδειξη των ορίων της περιοχή Αγκυροβολίου.

Δείτε την έκθεση ΕΔΩ 

Κυριάκος Κυριακίδης

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.