Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators) - Δακτυλογράφος Ειδήσεων

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Παγκόσμια εκστρατεία διαφώτισης και ενημέρωσης για το θέμα των αγνοουμένων

Αρχίζει παγκόσμια εκστρατεία διαφώτισης και ενημέρωσης σε κέντρα λήψης αποφάσεων για το θέμα των αγνοουμένων και την στάση που τηρεί όλα αυτά τα χρόνια η Τουρκία καθώς και την ευθύνη που φέρει. Στην εκστρατεία θα συμμετέχουν με τις δικές τους μαρτυρίες και οι συγγενείς των αγνοουμένων αλλά και οι απόδημοι.

Σαράντα τρία χρόνια μετά και ακόμη αναζητούνται τα οστά και οι χώροι ταφής 950 και πλέον αγνοουμένων. Σήμερα συγγενείς, οργανωμένα σύνολα, υπηρεσίες και απόδημοι ενώνουν τα χέρια για συντονισμό μεγάλης εκστρατείας διαφώτισης και ευαισθητοποίησης και υψώνουν την φωνή απελπισίας τόσων χρόνων για να φτάσει σε όλα τα κέντρα λήψης αποφάσεων στο εξωτερικό. 

Ευγενία Σέργη

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.