Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators) - Δακτυλογράφος Ειδήσεων

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Διχάζει η και σήμερα η ενότητα

 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι πανέτοιμος για την επίτευξη της μεγαλύτερης δυνατής ενότητας στόχων στο Κυπριακό είπε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Χρίστος Χριστοφίδης, προσθέτοντας ότι αν δεν υπάρξει ξεκάθαρη ενότητα στόχων, θα αντιμετωπίσουμε πάρα πολλές δυσκολίες για αντιμετώπιση της τουρκικής αδιαλλαξίας. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είπε ο κ. Χριστοφίδης, όχι απλώς ενημερώνει πλήρως τις πολιτικές δυνάμεις, αλλά ακούει και προσπαθεί να συνθέτει θέσεις και απόψεις. Ακόμη και κατά την πρόσφατη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε πολύ συγκεκριμένες εισηγήσεις και για επαναβεβαίωση του ομόφωνου ανακοινωθέντος του Εθνικού Συμβουλίου του Σεπτέμβρη του 2009, ούτως ώστε να επαναβεβαιωθούν οι βασικές θέσεις της δικής πλευράς, διότι, δυστυχώς, ακόμη και ο επιδιωκόμενος στόχος σήμερα από κάποιους τίθενται εν αμφιβόλω. Το Εθνικό Συμβούλιο έχει καταλήξει και σε άλλες ομόφωνες τοποθετήσεις, όπως στη θέση του πως δεν μπορεί να αποδεχθεί επιδιαιτησία, τεχνητά χρονοδιαγράμματα, διαμεσολάβηση ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παραβίαση της υφισταμένης διαδικασίας». 

Άρα, συνέχισε, «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι έτοιμος όχι μόνο για διάλογο, αλλά και για να συζητήσει θέσεις των κομμάτων οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τη δική μας πλευρά. Άλλωστε, κατά την τελευταία συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου είχε προτείνει και μια κοινή προσπάθεια της Κυβέρνησης, των κομμάτων, της Βουλής ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί η τουρκική αδιαλλαξία και η τουρκική προκλητικότητα». 

Από κει και πέρα, είπε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, «οι θέσεις του καθενός στην Κύπρο είναι πολύ καλά γνωστές.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.