Απονομή πιστοποιητικών αναγνώρισης στο Ιατρικό Μουσείο & το Ίδρυμα Σεβέρη

Η λειτουργία μουσείων, όπως το Ιατρικό Μουσείο Κύπρου και το Μουσείο Ιδρύματος Κώστα και Ρίτας Σεβέρη, οδηγούν στην αφύπνιση της πολιτιστικής συνείδησης του κοινού και ενισχύει τη διατήρηση της ιστορικής μας μνήμης και ταυτότητας, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστας Καδής.

Σε χαιρετισμό του, στην επίδοση των πιστοποιητικών αναγνώρισης στο Ιατρικό Μουσείο Κύπρου και στο Μουσείο Ιδρύματος Κώστα και Ρίτας Σεβέρη, ο κ. Καδής είπε πως τα δύο νέα πιστοποιητικά απονέμονται βάσει των διατάξεων του σχετικού με την Αναγνώριση Ιδιωτικών Μουσείων και των Μουσείων των Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νόμου του 2009 (N. 58 (Ι)/ 2009).

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.