Ν/Υ: Απορρίπτει τα περί αξιοποίησης του προγράμματος απεξάρτησης από εμπόρους ναρκωτικών

Η ιδέα ότι ένα πρόγραμμα απεξάρτησης καταδίκων, όπως αυτό της Θεραπευτικής Κοινότητας «Αγία Σκέπη», χρησιμοποιείται ή μπορεί να τύχει αξιοποίησης από κάποιους για πρόωρη αποφυλάκιση καταδίκων και μάλιστα εμπόρων ναρκωτικών, είναι απορριπτέα και αδιανόητη, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου του Γενικού Εισαγγελέα.

Προστίθεται ότι οτιδήποτε έχει λεχθεί περί αυτόματης περίπου αποφυλάκισης καταδίκου μετά τη συμπλήρωση του προγράμματος απεξάρτησης, ανεξάρτητα από το όποιο υπόλοιπο της ποινής του, είναι ανακριβές αλλά συνάμα και αδύνατο να συμβεί, καθώς οποιοδήποτε μέρος της ποινής καταδίκου μπορεί μόνο να διαγραφεί και να χαριστεί με Προεδρική χάρη και όχι με προσωρινή αναστολή.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.