Έξαλλη η ΣΗΔΗΚΕΚ – ΠΕΟ για το 64ο

Αντιδράσεις προκαλεί η συζήτηση στη Βουλή για αύξηση του ορίου αφυπηρέτησης από το 63ον στο 64ον έτος ηλικίας , με τη ΣΗΔΗΚΕΚ – ΠΕΟ να  συγκαλεί την ερχόμενη Πέμπτη έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο.

 Οι σύνεδροι θα μεταφερθούν στις 15.45 έξω από τη Βουλή για να διαδηλώσουν και να επιδώσουν της αποφάσεις τους. Οπως ανακοίνωσε η συντεχνία, για ακόμη μια φορά συζητείται πρόταση νόμου στη Βουλή για αύξηση του ορίου αφυπηρέτησης από το 63ον στο 64ον έτος ηλικίας, χωρίς να προηγηθεί μελέτη και διάλογος, κάτι που θα επηρεάσει όρους εργασίας και ωφελήματα του Σχεδίου Σύνταξης και των Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Η ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ, αναφέρεται στην ανακοίνωση, έχοντας υπόψη την ομόφωνη θέση του Συνδικαλιστικού Κινήματος για αντίδραση με σκοπό την προστασία του θεσμού των εργασιακών σχέσεων αποφάσισε τη σύγκληση Εκτακτου Παγκύπριου Συνεδρίου την Πέμπτη 29/3/2012 και ώρα 13.45 για να στείλει συγκροτημένα τα μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Με τη λήξη του, αναφέρεται, «οι σύνεδροι θα μεταφερθούν στις 15.45 έξω από τη Βουλή για να διαδηλώσουν και να επιδώσουν τις αποφάσεις του συνεδρίου».

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.