Κλειστή το πρωί της Κυριακής λωρίδα του αυτοκινητόδρομου παρά τη Μονή

Ενημερωθείτε για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοίνωσε ότι την Κυριακή, 24/7/2016, μεταξύ των ωρών 6.30-9 π.μ. η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού παρά τη γέφυρα Μονής θα κλείσει σε μήκος 200μ. περίπου με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Επίσης, η έξοδος του αυτοκινητόδρομου από Λευκωσία προς τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού θα κλείσει και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των ανισόπεδων κόμβων Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου και Παρεκκλησιάς.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων διευκρινίζει ότι η ρύθμιση γίνεται επειδή θα εκτελούνται τηλεπικοινωνιακές εργασίες από ιδιωτική εταιρεία και απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...