Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators)

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Ιωνάς: Όσοι εμπλέκονται σε σκάνδαλα θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης

Όλοι όσοι εμπλέκονται σε σκάνδαλα, ανεξάρτητα της θέσης και του ονόματός τους, θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης, ανέφερε, ο Υπ. Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Ιωνάς Νικολάου. Αναφέρθηκε και στους λόγους καθυστέρησης των ερευνών για την κατάρρευση της οικονομίας , ενώ τόνισε ότι η Κυβέρνηση θα προσπαθήσει να προστατεύσει τους πληροφοριοδότες, μέσω νομοσχεδίου.

Σαφές μήνυμα μηδενικής ανοχής σε φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής, έστειλε σήμερα ο Υπ. Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Ιωνάς Νικολάου. Όποιος εμπλέκεται σε σκάνδαλα, τόνισε, έχει ευθύνες ή έχει πλήξει τα συμφέροντα του κράτους, θα οδηγείται, ανεξαρτήτως του ονόματος και της θέσης του, ενώπιον της δικαιοσύνης, 

ANT1 Newsroom

Χρυστάλα Βιλάνου

Θεοχάρης Κατράνης

20/04/2016>06:48

Καλημέρα σας, Θα μπορούσαν οι δημοσιογράφοι να ρωτήσουν τον Κον. Ιωνά, το ΠΟΤΕ θα πάνε στην δικαιοσύνη αυτοί που εμπλέκονται στα σκάνδαλα; Το "ποθεν εσχες" αν δεν κάνω λάθος μετά απο 56 χρονια που έπρεπε να ψηφισθεί ακόμα θα το υλοποιήσουν. Τι είναι αυτό που κάνει τον κον. Ιωνά να επιβεβαιώνει ότι αυτήν την φορά οι ένοχοι θα τιμωρηθούν; Καλη μέρα να έχετε.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γιώργος Μιλής

20/04/2016>06:25

Είμαστε ένας λαός γεμάτος υποκρισία. Είμαστε αποφασισμένοι να πατάξουμε τη διαφθορά, να ψηφίζουμε νομοσχέδια, να χώσουμε τους "κακούς" στη φυλακή, αλλά εξακολουθούμε να παίρνουμε αποφάσεις με βάση το προσωπικό μας συμφέρον και μόνο, εξακολουθούμε να ενθαρρύνουμε τις πελατειακές σχέσεις, εξακολουθούμε να μην βλέπουμε πέρα από τη μύτη μας...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.