Επιδρομές του ΟΠΕ στη Λευκωσία. Παράνομα στοιχήματα €15 εκ.

Έρευνες σε οικίες και τρία υποστατικά στη Λευκωσία, που λειτουργούσαν παράνομα ως πρακτορεία και ΄τα οποία φαίνεται να δέχθηκαν από το 2014 έως το 2016 στοιχήματα πέραν των 15 εκατομμυρίων ευρώ, διενήργησαν χθες μέλη του Ουλαμού Προλήψεως Εγκλημάτων Λευκωσίας.

Η πρώτη έρευνα ήταν στο σπίτι 46χρονου και σε αυτό εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα τετράδιο σημειώσεων και μια εξωτερική μνήμη ηλεκτρονικού υπολογιστή. Ακολούθησε έρευνα στην οικία 48χρονου, από την οποία κατασχέθηκαν άλλοι τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ενώ η τρίτη έρευνα ήταν σε διαμέρισμα, που ανήκει στους δύο και στο οποίο εντοπίστηκε ένας 48χρονος να βρίσκεται μπροστά από ηλεκτρονικό υπολογιστή και να διαχειρίζεται συγκεκριμένη ιστοσελίδα, μέσω της οποίας παρέχετο η δυνατότητα σε αντιπροσώπους τους, στην Κύπρο και το εξωτερικό, να δέχονται στοίχημα από διάφορους παίκτες με την παραχώρηση κωδικών πρόσβασης. 

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...