Ενημερωθείτε για τους δρόμους πριν ξεκινήσετε για ορεινά & ημιορεινά

Η Αστυνομία καλεί το κοινό να ενημερώνεται για λόγους ασφάλειας και αποφυγής ταλαιπωρίας πριν το ταξίδι του.

Η Αστυνομία καλεί όσους προτίθενται να μεταβούν στις ορεινές αλλά και ημιορεινές περιοχές, για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας, πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους, να ενημερώνονται από τις αστυνομικές ανακοινώσεις για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο.

Σε σημερινή ανακοίνωση, αναφέρει πως λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στις ορεινές περιοχές, ο δρόμος Προδρόμου - Τροόδους, είναι ανοικτός μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Παράλληλα, αναφέρει ότι πολλοί δρόμοι στις ορεινές περιοχές είναι ολισθηροί λόγω παγετού και προτρέπει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Η Αστυνομία αναφέρει τέλος ότι για άμεση ενημέρωση όσο αφορά το οδικό δίκτυο, το κοινό μπορεί να βρίσκει όλες τις τελευταίες πληροφορίες στο Application της Αστυνομίας, στην κατηγορία «Οδικό Δίκτυο».

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.