Κατάσταση δρόμων λόγω καιρού

Επειδή η κατάσταση αλλάζει συνεχώς, πριν ξεκινήσετε τη διαδρομή σας, ενημερωθείτε όπως αναφέρουμε πιο κάτω, για αποφυγή ταλαιπωρίας.

*Νέα ενημέρωση από την αστυνομία

Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στις ορεινές περιοχές, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Επίσης, ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, είναι και οι δρόμοι:

Καρβουνά – Κυπερούντας
Αγίου Θεοδώρου – Παπούτσας
Αμιάντου – Καρβουνά
Παναγιάς - Κύκκου
Κάμπου – Κύκκου
Κύκκου – Σταυρού της Ψώκας
Καλοπαναγιώτη – Γερακιών – Κύκκου
Ορκόντα – Κάμπου
Κάτω Πύργου – Παχυάμμου
Προδρόμου – Πλατρών
Προδρόμου – Λεμύθου
Πεδουλά – Κύκκου
Κάμπου – Κάτω Πύργου
Πεδουλά – Προδρόμου
Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς
Καπουρά - Κανναβιών
 
Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι πάντα ιδιαίτερα προσεχτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα (εφόσον χρειάζεται).

Επίσης, καλούνται όσοι προτίθενται να μεταβούν στις ορεινές περιοχές, για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας, πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους, να ενημερώνεται από τις αστυνομικές ανακοινώσεις για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο.

Για άμεση ενημέρωση όσο αφορά το οδικό δίκτυο, το κοινό μπορεί να βρίσκει όλες τις τελευταίες πληροφορίες στο Application της Αστυνομίας, στην κατηγορία «Οδικό Δίκτυο».

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.