Έντονες ανησυχίες για το λιμάνι Λάρνακας

Έντονες ανησυχίες για την ασφάλεια των εργοταξίων στο λιμάνι της Λάρνακας, εκφράζει η Επιτροπή Περιβάλλοντος, ειδικά μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με την κοινοπραξία Ζήνων που θα αναλάμβανε την ενιαία ανάπτυξή του.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αδάμος Αδάμου τόνισε πως οι αντιφατικές αναφορές που ήρθαν ενώπιον της Επιτροπής για το σχέδιο δράσης σε περίπτωση ατυχήματος στα εργοτάξια που λειτουργούν στην περιοχή Κρασιά, ως υποβοηθητικά για την έρευνα και εξόρυξη υδρογονανθράκων προκαλούν αυξημένη ανησυχία, ενώ τα μέλη της Επιτροπής επικαλέστηκαν την έκθεση-καταπέλτη της Επιτρόπου Διοικήσεως για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στη χωροθέτηση και λειτουργία των εργοταξίων.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.