Αποκάλυψη ΑΝΤ1. Με παρέμβαση της ομάδας δράσης της Κομισιόν η αναφορά περί "απομόνωσης" των Τ.κ στην έκθεση του ΓΓ ΟΗΕ

Ο ΑΝΤ1 αποκαλύπτει ότι πίσω από την παράγραφο 36 της έκθεσης του Γενικού Γραμματέα, για τη δήθεν «απομόνωση» των Τουρκοκυπρίων, βρίσκεται η Ομάδα Δράσης της Κομισιόν. Η Λευκωσία είναι πλήρως ενήμερη των μεθοδεύσεων που έγιναν από την Ομάδα Δράσης της Κομισιόν και το υπουργείο εξωτερικών θα προβεί σε αυστηρά διαβήματα.

Η Ομάδα Δράσης της Κομισιόν για την τουρκοκυπριακή κοινότητα, εκδήλωσε παρεμβάσεις προς τα Ηνωμένα Έθνη, μεθοδεύοντας την επαναφορά της λεγόμενης «απομόνωσης» στην παράγραφο 36 της έκθεσης Μπαν Κι Μουν. Στόχος της όλης προσπάθειας είναι η άσκηση πιέσεων προς τη Λευκωσία, αλλά και η δημιουργία προοπτικής για έγκριση του Κανονισμού για το απευθείας εμπόριο. 

Παύλος Ξανθούλης

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.