Στόχος η ομαλή ένταξη μεταναστών στην κοινωνία λέει ο ΥΠΕΣ

Στη χάραξη πολιτικών που θα προάγουν την ομαλή ένταξη των μεταναστών στην τοπική αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία και που θα διασφαλίζουν την ισότιμη μεταχείριση τους και το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους στοχεύει το Υπουργείο Εσωτερικών σύμφωνα με τον αρμόδιο Υπουργό.

Σε χαιρετισμό του στην ημερίδα με τίτλο «Οι τοπικές κοινωνίες ανοιχτές στην ένταξη μεταναστών», του Δήμου Λευκωσίας που διάβασε ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης Μάκης Πολυδώρου, ο κ. Χάσικος ανέφερε ότι «ο στόχος του προγράμματος «Νέοι Δρόμοι για την ένταξη μεταναστών», η οικοδόμηση δηλαδή συνθηκών συμμετοχής, αλληλεπίδρασης, σεβασμού και ανεκτικότητας ανάμεσα σε όλους τους κατοίκους των τοπικών κοινωνιών, ντόπιους και μετανάστες, αντικατοπτρίζει την ευρύτερη πολιτική ένταξης που το Υπουργείο μας προσπαθεί να εφαρμόσει μέσα από την υλοποίηση τέτοιων προγραμμάτων».

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...