Εντοπίστηκε χθες και συνελήφθη 23χρονος κάτοικος Λεμεσού, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διάφορες διερευνώμενες υποθέσεις.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΔολοφονία Τοπαλούδη: Ισόβια και 15 έτη στους καταδικασθέντεςΕΠΟΜΕΝΟΥπό κράτηση η 33χρονη για τις απειλές αναφορικά με τη γονική μέριμνα παιδιού
Συνελήφθη 23χρονος καταζητούμενος για διαρρήξεις, κλοπές και ναρκωτικά
Ο συλληφθείς φέρεται να ήταν ο οδηγός του οχήματος που εγκατέλειψε πεζός την σκηνή μετά από επεισοδιακή καταδίωξη
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.