Συνολικά 29 καταγγελίες σε 5 ώρες από την Αστυνομία στο Παραλίμνι για τροχαίες παραβάσεις

Επί ποδός οι Αρχές

Συνολικά 29 καταγγελίες, μέσα σε πέντε ώρες, έγιναν από την Αστυνομία, σε περιοχές δευτερεύοντος οδικού δικτύου στο Παραλίμνι, με στόχο την πρόληψη σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων και παραβάσεων.

Σύμφωνα με τον Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, «χθες Τετάρτη 4 Μάϊου, μέλη του αστυνομικού σταθμού Παραλιμνίου υπό την εποπτεία του επόπτη ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου και μεταξύ των ωρών 19.30 -23.30, πραγματοποίησαν εκστρατεία σε περιοχές δευτερεύοντος οδικού δικτύου αστυνόμευσης του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου».

Πρόσθεσε ότι «κατά την εκστρατεία έγιναν συνολικά 29 καταγγελίες, εκ των οποίων οι τέσσερις αφορούσαν υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, τέσσερις για οδήγηση χωρίς άδεια κυκλοφορίας, πέντε τροχαίες παραβάσεις που σχετίζονται με τους φανούς οχημάτων, δύο για χρήση παραθύρων με περιορισμένη ορατότητα, μία στάθμευση εξ αντιθέτου πορείας, δύο για στάθμευση σε στάση λεωφορείων, δύο για στάθμευση σε στάση ταξί, επτά για στάθμευση επί πεζοδρομίου και δύο καταγγελίες για στάθμευση σε διπλή κίτρινη γραμμή».

Σημείωσε ακόμα ότι «οι στοχευμένοι έλεγχοι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, με μοναδικό στόχο την εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης από όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου και την πρόληψη των θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων».

Όπως είπε ο κ. Θεοδούλου «η εκστρατεία της Αστυνομίας διεξάγεται στα  πλαίσια εφαρμογής της σύγχρονης μεθόδου οδικής αστυνόμευσης (road policing) η οποία στοχεύει μεταξύ άλλων στην πρόληψη σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων και παραβάσεων».

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...