Καταγγέλθηκε υποστατικό που εξυπηρετούσε υπεράριθμους πελάτες

Σε 35 ανήλθαν οι καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων

Το τελευταίο 24ωρο (από τις 06.00 της Παρασκευής μέχρι τις 06.00 σήμερα), πραγματοποιήθηκαν παγκύπρια από την Αστυνομία 2.140 έλεγχοι, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση των μέτρων και η εφαρμογή των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου και όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, προέκυψαν 19 καταγγελίες πολιτών και 16 καταγγελίες που αφορούν σε υποστατικά.
 
Όσον αφορά τους ελέγχους ανά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 574 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 12 καταγγελίες πολιτών και 11 υποστατικών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 189 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 492 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει κάποια καταγγελία, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 155 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε μια καταγγελία πολίτη και 2 υποστατικών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 432 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει κάποια καταγγελία, στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 171 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2  καταγγελίες πολιτών.
 

Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 124 ελέγχους, χωρίς να προκύψει κάποια καταγγελία. Από τους 2.140 ελέγχους, οι 3 αφορούσαν την Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, χωρίς να προκύψει κάποια καταγγελία.
 
Απαντώντας σε ερώτηση, ο εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας είπε ότι η πλειοψηφία των καταγγελιών σε πολίτες αφορούσε τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας. Σε άλλη ερώτηση αναφορικά με τις καταγγελίες σε υποστατικά, είπε ότι στην πλειονότητα τους αφορούσαν υπεύθυνους ή υπάλληλους ή θαμώνες που δεν είχαν στην κατοχή τους safepass και ένα υποστατικό που είχε υπεράριθμους πελάτες.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.