ΠΑΣΥΔΥ και ΣΑΚ ζητούν αναβάθμιση των ειδικών αστυφυλάκων από την Υπουργό Δικαιοσύνης

Δημοσιοποίησαν επιστολή προς την Υπουργό Δικαιοσύνης

Η ΠΑΣΥΔΥ και ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου (ΣΑΚ) δημοσιοποίησαν τη Δευτέρα επιστολή προς την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Στέφη Δράκου στην οποία αναφέρουν ότι το Υπουργείο δεν προέβη σε καμιά ενέργεια και δεν έχουν προωθηθεί προς το Υπουργείο Οικονομικών παραστάσεις ώστε να τύχουν αναβάθμισης οι 846 ειδικοί αστυφύλακες και οι 34 Τακτικοί Ειδικοί Αστυφύλακες, που συνεχίζουν να βρίσκονται καθηλωμένοι στις συνδυασμένες Κλίμακες Α1-Α2-Α5(ιι) και ζητούν από την Υπουργό να προβεί άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες και στις αναγκαίες συνεννοήσεις με το Υπουργείο Οικονομικών, με στόχο την προώθηση της αναβάθμισης και των ειδικών αστυφυλάκων με τους φετινούς προϋπολογισμούς.
 
Ταυτόχρονα θέτουν υπόψη της Υπουργού ότι με τους τελευταίους κρατικούς προϋπολογισμούς, έχουν τύχει δίκαιης και ορθολογικής αναβάθμισης, πέραν των χιλίων χαμηλόμισθων λειτουργών του δημοσίου από τις συνδυασμένες Κλίμακες Α1-Α2-Α5(ιι), στις συνδυασμένες Κλίμακες Α2-Α5-Α7(ιι) με τη συνεργασία των αρμόδιων Υπουργείων/Τμημάτων και Υπηρεσιών με την ΠΑΣΥΔΥ και το Υπουργείο Οικονομικών.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.