Τελετή βράβευσης των πρωτευσάντων και διακριθέντων Αστυνομικών [ΒΙΝΤΕΟ]

Τα βραβεία παρέδωσαν η Υπουργός Δικαιοσύνης και ο Αρχηγός Αστυνομίας

Σε μια λιτή τελετή, η Υπουργός Δικαιοσύνης και ο Αρχηγός της Αστυνομίας βράβευσαν τους διακριθέντες δόκιμους αστυνομικούς των Σειρών Εκπαίδευσης 149, 150 και 151. 

Τα νέα μέλη της Αστυνομίας που κατέλαβαν την 1η και 2η θέση στο Πρόγραμμα Βασικής Εκπαίδευσης Ανίχνευσης Εγκλημάτων και τα μέλη που έλαβαν την 1η και 2η θέση στον διαγωνισμό Επαμειβόμενου Κυπέλλου Αστυνομίας για το έτος 2021. 

Όπως δήλωσε η Υπουργός Δικαιοσύνης, « χαίρομαι ιδιαίτερα για τη δυνατότητα που έχουμε σήμερα να επιβραβεύσουμε τα μέλη εκείνα της Αστυνομίας που υπερέβαλαν εαυτό, ξεπέρασαν τα όρια της απλής εκπλήρωσης των υπηρεσιακών τους καθηκόντων και διακρίθηκαν ως πρότυπα αριστείας». 

Με τον Αρχηγό της Δύναμης να σημειώνει ότι « ως ηγεσία δίνουμε σημαίνουσα βαρύτητα στον τομέα της εκπαίδευσης, μέσα από τον οποίο τα μέλη της Αστυνομίας αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις, ικανότητες, δεξιότητες και εμπειρίες προκειμένου να βοηθούν και ταυτόχρονα να προστατεύουν με τον καλύτερο τρόπο τον πολίτη και την κοινωνία μας». 

Από την πλευρά του ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου, Θέμιστος Αρναούτης σημείωσε ότι « δυστυχώς και σε αυτή την περίπτωση η πανδημία μας στέρησε το δικαίωμα να κάνουμε τελετή αποφοίτησης όπως θα θέλαμε να κάνουμε, ειδικά πέρσι δεν εκάναμε και γιαυτό έχουμε βραβευθέντες από τη χρονιά 2019-2020». 

Βραβεία απένειμαν επίσης, ο Στέλιος Δημητρίου, υιός του πρώην Υπαρχηγού Αστυνομίας Θεοφάνη Δημητρίου και η Πωλίνα Ευθυβούλου, σύζυγος του πρώην Ανώτερου Αξιωματικού της Αστυνομίας, Θωμά Ευθυβούλου. Τα συγκεκριμένα χρηματικά βραβεία απονεμήθηκαν εις μνήμη τους, σε διακριθέντες αστυνομικούς.

Δημήτρης Κώστα

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.