Μια ανάσα πριν τη επίσημη αποχώρηση του Γιαννάκη Χαραλάμπους από το πόστο του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας (ΑΔΕ), η απόφαση για το διάδοχο έχει «κλειδώσει», σηματοδοτώντας από αύριο μια νέα εποχή στο νευραλγικό αυτό Τμήμα της Δύναμης.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣε 18 μήνες φυλάκιση 29χρονος για παράνομη κατοχή και καλλιέργεια φυτών κάνναβηςΕΠΟΜΕΝΟ«Ενώπιος Ενωπίω»: Καλεσμένη αυτήν την Κυριακή η Νατάσα Θεοδωρίδου!
Επιβεβαίωση ΑΝΤ1: Αυτός είναι ο νέος Διευθυντής της ΑΔΕ Λευκωσίας
«Κλείδωσε» η απόφαση για τον διάδοχο του κ. Γιαννάκη Χαραλάμπους από αύριο Πέμπτη (18/03).
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.