Άντρη Ελευθερίου: Αρχίσαν τα τηλεφώνα στα πρόσωπα που θα καταθέσουν

Ενώπιον της ανακριτικής ομάδας θα βρεθεί πρώτος ο ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σκοποβολής.

Η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Αρχηγείου που συστάθηκε το μεσημέρι για να διερευνήσει την καταγγελία στην οποία προέβη η ολυμπιονίκης Άντρη Ελευθερίου έπιασε δουλειά σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα τα οποία θα κληθούν να καταθέσουν για τα όσα πιθανόν να γνωρίζουν γύρω από την υπόθεση.

Πρώτος αναμένεται να περάσει την πύλη του Αρχηγείου Αστυνομίας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σκοποβολής, Τζιοβάνι Σαββίδης, ο οποίος θα βρεθεί ενώπιον της ανακριτικής ομάδας για να απαντήσει για τα όσα έκανε δήλωσε το πρωί για άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Η λίστα των ανακριτών μέχρι στιγμής αριθμεί περισσότερα από δέκα πρόσωπα, τα πλείστα εκ των οποίων ήδη έχουν δεχθεί τηλεφώνημα από τις Αρχές για να δώσουν κατάθεση.

Σε ό,τι αφορά τον Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σκοποβολής, οι ανακριτές αναμένεται να ζητήσουν από τον ίδιο στοιχεία για τις τέσσερις περιπτώσεις που ο ίδιος είχε αναφέρει σε δήλωση του πως πιθανόν να σχετίζονται με τον αθλητικό παράγοντα στον οποίο αναφέρθηκε και η ολυμπιονίκης.

Την ίδια ώρα, δεν αποκλείεται η ολυμπιονίκης Άντρη Ελευθερίου να βρεθεί ξανά σήμερα στο Αρχηγείο Αστυνομίας για να δώσει πιο λεπτομερή κατάθεση και να απαντήσει σε ερωτήσεις των ανακριτών που θεωρούνται σημαντικές για την περαιτέρω πορεία των ερευνών.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα η Ανακριτική ομάδα αναμένεται να βρεθεί στη Νομική Υπηρεσία για να ζητήσει τη συνδρομή της σχετικά με τα υπό διερεύνηση αδικήματα, τα οποία φαίνεται να έχουν διαπραχθεί στο εξωτερικό σύμφωνα πάντα με τα όσα είχε δηλώσει η ολυμπιονίκης.


Θησέας Ιωάννου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.