Σφαγείο Cypra: Οι ανακριτές περιμένουν να τελειώσει η καραντίνα των εργατών για να δώσουν κατάθεση [ΒΙΝΤΕΟ]

Επιστολή στην Αστυνομία, με την οποία ζητά τη διερεύνηση των καταγγελιών του βουλευτή Γιώργου Περδίκη κατά του ιδιοκτήτη του σφαγείου του CYPRA, απέστειλε το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Βουλής Αδάμος Αδάμου.

Επιστολή στην Αστυνομία, με την οποία ζητά τη διερεύνηση των καταγγελιών του βουλευτή Γιώργου Περδίκη κατά του ιδιοκτήτη του σφαγείου του CYPRA, απέστειλε το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Βουλής, Αδάμος Αδάμου.

Στα χέρια του αρχηγού αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου βρίσκεται από το μεσημέρι επιστολή την οποία έστειλε ο πρόεδρος της Βουλής Αδάμος, Αδάμου ζητώντας να διερευνηθούν οι καταγγελίες του βουλευτή Γιώργου Περδίκη για πιθανές ποινικές ευθύνες του ιδιοκτήτη του σφαγείου CYPRA, λόγω άρνησης του να παρευρεθεί την περασμένη εβδομάδα ενώπιον της Επιτροπής Εργασίας της Βουλής.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, είπε ότι «η καταγγελία του κύριου Περδίκη ήρθε σε εμένα χθες. Σήμερα θα φύγει η επιστολή από την προεδρία της Βουλής στην αστυνομία Κύπρου προκειμένου να κοιτάξει την καταγγελία του βουλευτή κύριου Περδίκη και να εξετάσει αν υπάρχουν παρανομίες παρατυπίες, θα επισυνάπτω αυτούσια την επιστολή Περδίκη».

Αύριο μετά και την μελέτη της επιστολής, αναμένεται να δοθούν οδηγίες προς συγκεκριμένο τμήμα της δύναμης για διερέυνηση όλων όσων αναφέρονται σε αυτή.

Παράλληλα η ανακριτική ομάδα που συστάθηκε και διερευνά την παράνομη εργοδότη αλλοδαπών συλλέγει από τα υπουργεία εργασίας και εσωτερικών έγγραφα τα οποία σχετίζονται με το εν λόγο σφαγείο.

Ο Βουλευτής των Οικολόγων, Γιώργος Περδίκης είπε ότι «υπάρχουν άλλα πολύ πιο σοβαρά αδικήματα σε σχέση με τον κορωνοϊό τα οποία θα πρέπει να απαντήσει. Ενώ η κοινωνία θα πρέπει να πληρώσει προστύμματα ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ για παραβίαση των Διαταγμάτων, ο αυτός ο κύριος δεν έχει πληρώσει τίποτα σε σχέση με την παραβίαση των Κανονισμών για την πανδημία».

Σε ότι αφορά τις καταθέσεις μέχρι στιγμή έχουν ληφθεί από πρόσωπα που εργάζονται σε άλλα τμήματα του σφαγείου καθώς επίσης και κατοίκους της περιοχή που βρίσκεται το σφαγείο και αναμένεται τις επόμενες μέρες όταν οι αλλοδαποί λάβουν πράσινο φως και εξέλθουν από την καραντίνα που βρίσκονται λόγο κορωνοϊου να βρεθούν ενώπιων των ανακριτών για καταθέσεις.Θησέας Ιωάννου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...