Στα χέρια των Αρχών της Σλοβακίας το εκζητούμενο πρόσωπο που συνελήφθη στην Κύπρο

Ο 29χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθηκε στην Κύπρο βάσει του Ευρωπαϊκού εντάλματος.

Τον Οκτώβριο του 2020, μέσω αλληλογραφίας ενημερώθηκε η Interpol Λευκωσίας, για εκζητούμενο πρόσωπο, το οποίο καταζητείτο βάσει Ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, από τις Αρχές της Σλοβακίας, για υπόθεση απάτης.

Στις 13/10/2020, το εκζητούμενο πρόσωπο, ηλικίας 29 ετών εντοπίστηκε και συνελήφθηκε στην Κύπρο βάσει του Ευρωπαϊκού εντάλματος. Ακολούθως, ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης του 29χρονου και στις 11/11/2020, παραδόθηκε σε μέλη των Αρχών της Σλοβακίας που ήρθαν στην Κύπρο, τα οποία και αναχώρησαν από τη Δημοκρατία μαζί με το εκζητούμενο πρόσωπο την ίδια ημέρα.

Τον συντονισμό της συνεργασίας και επικοινωνίας με τις Αρχές της Σλοβακίας είχε διεξάγει η Διεύθυνση Ευρωπαϊκής Ένωσης – Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας – ΔΕΕ-ΔΑΣ, του Αρχηγείου Αστυνομίας.


ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...