Καταγγέλθηκαν δυο υποστατικά και 28 πολίτες για παραβίαση μέτρων κατά κορωνοϊού

Η Αστυνομία συνεχίζει τους εντατικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων που λαμβάνονται για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19.

Σε δυο καταγγελίες υποστατικών και 28 καταγγελίες πολιτών προέβη η Αστυνομία για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού από σύνολο 1.626 ελέγχων.
 

Στη Λευκωσία έγιναν 219 έλεγχοι με 6 καταγγελίες πολιτών και στη Λεμεσό 315 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών.

Στη Λάρνακα έγιναν 405 έλεγχοι με 14 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην Πάφο διενεργήθηκαν 179 έλεγχοι με μια καταγγελία υποστατικού και μια καταγγελία πολίτη.

Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 424 έλεγχοι με μια καταγγελία υποστατικού και πέντε πολιτών και στη Μόρφου 84 έλεγχοι με καμία καταγγελία.
 
Έγιναν επίσης 23 έλεγχοι από τη Λιμενική χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Στο μεταξύ, πρόστιμα ύψους 300 ευρώ επιβλήθηκαν σε τρεις πολίτες στην Πάφο για μη τήρηση μέτρων του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Συγκεκριμένα, συνεχίζονται στην Πάφο οι αυστηροί έλεγχοι  τήρησης των μέτρων στην Επαρχία Πάφου από πλευράς των μελών της δύναμης αφού απαγορεύεται η μετακίνηση προσώπων από τις 23:00 μέχρι τις 05:00 το πρωί και η λειτουργία των χώρων εστίασης μετά τις 22:30.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χτες στην Πάφο καταγγέλθηκαν δύο πρόσωπα, ένας πολίτης για παραβίαση του διατάγματος γα την απαγόρευση μετακίνησης προσώπων μετά τις 23:00 το βράδυ, και ένα δεύτερο πρόσωπο που εντοπίστηκε να μην φορά μάσκα σε πρακτορείο στοιχημάτων. 

Εξάλλου, ιδιοκτήτης υποστατικού ειδών ένδυσης καταγγέλθηκε χθες από την Αστυνομία Πάφου, αφού είχε παραβιάσει πολλές πρόνοιες του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Συγκεκριμένα, το κατάστημα που καταγγέλθηκε δεν πληρούσε τα μέτρα Λοιμοκάθαρσης, όπως αποστάσεις, θερμόμετρα, αντισηπτικά και τα λοιπά. 

Και στα τρία πρόσωπα επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ έκαστος.

Σημειώνεται πως η Αστυνομία συνεχίζει τους εντατικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων που λαμβάνονται για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.