«Βροχή» ήταν το τελευταίο εικοσιτετράωρο οι καταγγελίες πολιτών για παράβαση των διαταγμάτων, που εξέδωσε το υπουργείο υγείας για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοιού.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ«Γίνε και εσύ ενεργός πολίτης»: Εκστρατεία ευαισθητοποίησης από την Πολιτεία [ΒΙΝΤΕΟ]ΕΠΟΜΕΝΟΗ κυπριακή Βιομηχανία σε νέα εποχή [ΒΙΝΤΕΟ]
Εξώδικα σε δύο από τα δέκα πρόσωπα που ταυτοποιήθηκαν από τη διαμαρτυρία στο Προεδρικό [ΒΙΝΤΕΟ]
Δεκάδες ήταν οι καταγγελίες το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε ολόκληρη την Κύπρο για παράβαση των διαταγμάτων για τον κορωνοϊό.
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.