Την πορεία του σκυβαλλοφόρου αναζητούν οι ανακριτές για να φτάσουν στη μητέρα του νεκρού νεογνού [ΒΙΝΤΕΟ]

Δευτέρα η νενομισμένη νεκροτομή του.

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση του εντοπισμού χθες ενός νεκρού νεογνού στα σκουπίδια της Ολοκληρωμένης Εγκατάστασης Διαχείρισης Αποβλήτων στην Λεμεσό. Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από την υπόθεση.

«Αναμένεται να αποσταλούν τα τεκμήρια τα οποία παραλήφθηκαν από το εργοστάσιο στα αρμόδια εργαστήρια για τις απαιτούμενες επιστημονικές εξετάσεις που ευελπιστούμε ότι θα μας οδηγήσουν στα πρόσωπα που εμπλέκονται», αναφέρει ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου.

Πρώτιστος στόχος να εντοπιστεί το σκυβαλλοφόρο που μετέφερε το νεκρό βρέφος και η διαδρομή που ακολούθησε. Ωστόσο το έργο των ανακριτών είναι πολύ δύσκολο αφού αρκετές τη συγκεκριμένη μέρα είναι αρκετά τα σκυβαλλοφόρα που είχαν μεταφέρει σκουπίδια.

«Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και προσπαθούμε να εντοπίσουμε τα σημείο από όπου παραλήφθηκαν τα συγκεκριμένα απόβλητα. Αυτή η προσπάθεια είναι δύσκολη γιατί τις συγκριμένες μέρες είχαν παραληφθεί απόβλητα από 7 διαφορετικά απορριμματοφόρα από διάφορα σημεία της πόλης και επαρχίας Λεμεσού», σημειώνει ο κος Κυριάκου.

Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροτομή που θα γίνει τη Δευτέρα.


Χρυστάλα Βιλάνου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.