Έκκληση Πυροσβεστικής για καθαρισμούς μετά τις πυρκαγιές σε βιομηχανικές περιοχές

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά τις πυρκαγιές που ξέσπασαν σε βιομηχανικές περιοχές απευθύνει έκκληση στους ιδιοκτήτες να προχωρήσουν άμεσα σε καθαρισμούς.

Έκκληση απευθύνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου μετά τις αλλεπάλληλες πυρκαγιές που ξέσπασαν το τελευταίο διάστημα σε βιομηχανικές περιοχές.

Η Πυροσβεστική καλεί τους ιδιοκτήτες εγκαταστάσεων και τους αρμόδιους φορείς να προχωρήσουν άμεσα με καθαρισμούς των ξηρών χόρτων και άχρηστων υλικών τόσο εντός όσο και εκτός των περιφράξεων.

Συγκεκριμένα όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση «με αφορμή τα τελευταία περιστατικά πυρκαγιών τουλάχιστον σε τέσσερις Βιομηχανικές περιοχές τόσο στην Επαρχία Λευκωσίας (Γερίου και Τσερίου) όσο και της Λεμεσού (Αγίου Συλά και Αγίου Αθανασίου) , τις ζημιές που προκλήθηκαν σε συγκεκριμένες εταιρείες αλλά και τους δυνητικούς κίνδυνους που υπήρξαν από τις πυρκαγιές σε τουλάχιστον άλλα τέσσερα υποστατικά εταιρειών, η Πυροσβεστική Υπηρεσία απευθύνει έκκληση στους ιδιοκτήτες εγκαταστάσεων που εδρεύουν σε οποιαδήποτε Βιομηχανική ζώνη Παγκύπρια και σε όλους τους αρμόδιους φορείς να προχωρήσουν άμεσα με καθαρισμούς των ξηρών χόρτων και άχρηστων υλικών τόσο εντός όσο και εκτός των περιφράξεων ή της περιμέτρου των εγκαταστάσεων τους».


ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.