Χειραγώγηση αγώνων: Άλλα τέσσερα παιχνίδια στο μικροσκόπιο των ανακριτών [ΒΙΝΤΕΟ]

Προς καταχώρηση φαίνεται να οδεύει η υπόθεσης χειραγώγησης ποδοσφαιρικού αγώνα για την οποία τελούν υπό κράτηση ένας ποδοσφαιρικός παράγοντας και ένας διαιτητής.

Τρία 24ώρα πριν τη λήξη του διατάγματος κράτησης του ποδοσφαιρικού παράγοντα και του διαιτητή για τη διερευνώμενη υπόθεση χειραγώγησης ποδοσφαιρικού αγώνα, και οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου συνεχίζουν να προσθέτουν νέα κομμάτια στο πάζλ.

Λαμβάνουν καταθέσεις από ποδοσφαιριστές και παράγοντες, ενώ αύριο αναμένεται να βρεθούν στο επαρχιακό δικαστήριο Λάρνακας για να ζητήσουν άρση των τραπεζικών λογαριασμών των δύο υπόπτων.

«Οι εξετάσεις συνεχίζονται και λαμβάνονται καταθέσεις .Παραλαμβάνονται και κάποια άλλα τεκμήρια τα οποία βρίσκονταν σε εκκρεμότητα . Θα γίνει μια ανασκόπηση των εξετάσεων από τους ανακριτές . Αν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις η υπόθεση θα καταχωρηθεί ενώπιον δικαστηρίου εάν όχι θα ζητηθεί η περεταίρω κράτησης τους», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου,

Τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των δυο υπόπτων δεν αποκλείεται να μεγαλώσουν την λίστα των προσώπων τα οποία θα περάσουν την πύλη του αρχηγείο.

Όπως αναφέρει ο κ. Ανδρέου, «από τα τεκμήρια τα οποία αναλύονται προκύπτουν και κάποια άλλα θέματα ενδεχομένως και σε αυτές τις περιπτώσεις καλούνται οποιαδήποτε πρόσωπα φαίνεται να έχουν εμπλοκή για να ληφθούν καταθέσεις και από αυτούς. Έρχονται αρκετές πληροφορίες στην αστυνομία»,

Ο ποδοσφαιρικός παράγοντας βρέθηκε χθες εκ νέου ενώπιον των ανακριτών, ωστόσο δεν άλλαξε τη στάση που τηρεί από τη στιγμή της σύλληψης του. Κράτησε το στόμα του κλειστό και δεν αποκλείεται την Τετάρτη να υπάρξει νέα συνάντηση στο Αρχηγείο. Ενώ την ίδια στάση τηρεί και ο διαιτητής ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του ΤΑΕ Αρχηγείου.

Οι αρχές δεν αποκλείουν τις επόμενες ώρες να βρεθούμε ενώπιον και άλλων υποθέσεων αφού η ροή των πληροφοριών είναι συνεχής και 4 παιχνίδια φαίνεται να βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ανακριτών.

«Οι πληροφορίες λαμβάνονται από τους ανακριτές και ταξινομούνται. Για εμάς οι πληροφορίες αυτές είναι πάρα πολύ σοβαρές αξιολογούνται από τους ανακριτές», σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Και ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη δημοσίευμα στην Ισπανία κάνει λόγο για χειραγώγηση τεσσάρων αναμετρήσεων στην Κύπρο την περίοδο 2017/18 και αναφέρεται σε συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι πληροφορίες έφθασαν στην Ισπανία πριν από τη διεξαγωγή των αγώνων και εκτιμάται ότι σε συνδυασμό με τους αγώνες που στήθηκαν από το ίδιο δίκτυο, κάποιοι κέρδισαν τουλάχιστον 840.000 ευρώ


Θησέας Ιωάννου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.