Έκτακτη Σύσκεψη Αστυνομίας: Κατευθυντήριες γραμμές για την πορεία των ανακρίσεων υποθέσεων ΕΔΕΚ και στημένων αγώνων

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ακολούθησε πολύωρη κατάθεση από τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, αναφορικά με τις καταγγελίες Μαρίνου Σιζόπουλου και Δημήτρη Παπαδάκη, καθώς και οι καταγγελίες για στημένους αγώνες και όσα προκύπτουν μετά και τις τελευταίες συλλήψεις και καταθέσεις, βρέθηκαν επί τάπητος στην έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε η Αστυνομία.

Η έκτακτη σύσκεψη ξεκίνησε στις εννέα το πρωί του Σάββατου 15 Φεβρουαρίου, στο Αρχηγείο Αστυνομίας, υπό τον Αρχηγό, Κύπρο Μιχαηλίδη, και συμμετείχαν επίσης ο Υπαρχηγός, οι Βοηθοί Αρχηγοί και οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου.

Η σύγκλιση της σημερινής σύσκεψης κρίθηκε επιβεβλημένη, από την ηγεσία της Αστυνομίας, καθώς και οι δύο υποθέσεις αξιολογούνται ως άκρως σημαντικές και σοβαρές.

Κατά τη σύσκεψη, έγινε εκτενής ενημέρωση, για την πορεία των ερευνών των δύο υποθέσεων, ενώ μετά από συζήτηση, δόθηκαν από πλευράς ηγεσίας, οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές για την μετέπειτα πορεία των ανακρίσεων.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, ακολούθησε πολύωρη κατάθεση από τον Ευρωβουλευτή, Δημήτρη Παπαδάκη.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας ανέφερε ότι σε χθεσινή γραπτή δήλωσή του ο κ. Σιζόπουλος, παρέπεμψε την Αστυνομία σε όσα κατέθεσε ο ίδιος στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ σήμερα δεν αναφέρθηκε σε κάτι συγκεκριμένο.

Με βάση όσα ανέφερε ο Αρχηγός της Αστυνομίας αναμένεται να υπάρξει και συνεχεία.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...