Ο Αρχηγός Αστυνομίας συνάντησε τον Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο της Αγλαντζιάς

Σκοπός της συνάντησης η συζήτηση θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος και η ενδυνάμωση της ήδη υπάρχουσας συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ Αστυνομίας Κύπρου και των δημοτικών αρχών της Αγλαντζιάς, στην οποία βρίσκεται το Αρχηγείο Αστυνομίας, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, είχε σήμερα, στο γραφείο του, συνάντηση με τον Δήμαρχο Χαράλαμπο Πετρίδη και Αντιδήμαρχο της πόλης, Μάριο Χειρίδη. 

Σκοπός της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαιτέρως εποικοδομητικό κλίμα, ήταν η συζήτηση θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος και η ενδυνάμωση της ήδη υπάρχουσας συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. 

Παράλληλα, στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και αντηλλάγησαν απόψεις και εισηγήσεις για επίλυση τυχών προβλημάτων, που παρατηρούνται στην περιοχή της Αγλαντζιάς.


ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.