Ιδιοκτήτης μάνδρας έκλεψε αυτοκίνητο πελάτη του που δεν του πλήρωνε τις δόσεις

58χρονος καταγγέλλει ότι μέσα στο όχημα υπήρχε ένα ρολόι αξίας επτά χιλιάδων ευρώ και το χρηματικό το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά.

Η Αστυνομία Πάφου  εξετάζει υπόθεση  κλοπής του χρηματικού ποσού των 10 χιλ. ευρώ εναντίον ιδιοκτήτη γραφείου πώλησης Αυτοκινήτων. Για την υπόθεση οι ανακριτικές αρχές προχώρησαν στην  σύλληψη μεταπωλητή οχημάτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 58χρονος ελεύθερος επαγγελματίας κατήγγειλε στο ΤΑΕ Πάφου ότι αγόρασε ένα αυτοκίνητο Μερσέντες πολυτελείας από μάνδρα οχημάτων στην Χλώρακα η οποία ανήκει σε 41χρονο.

Όπως κατήγγειλε ο παραπονούμενος είχαν συμφωνήσει να του καταβάλει με το μήνα το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ μέχρι εξοφλήσεως του οχήματος και να του το μεταβιβάσει όταν θα του το εξοφλούσε.

Το αυτοκίνητο το είχε στην κατοχή του ο παραπονούμενος , ωστόσο από τον Δεκέμβρη μέχρι σήμερα δεν πλήρωσε καμία δόση παρά τις προτροπές του ιδιοκτήτη του Γραφείου πώλησης αυτοκινήτων.

Ο ιδιοκτήτης του Γραφείου πώλησης οχημάτων με τη χρήση αντικλειδιού απέσπασε το όχημα από τον 58χρονο .

Ωστόσο ο 58χρονος  κατήγγειλε ότι μέσα στο όχημα του είχε ένα ρολόι αξίας επτά χιλιάδων ευρώ και το χρηματικό ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ μετρητά.

Σε ένταλμα έρευνας που ακολούθησε η Αστυνομία εντόπισε στο όχημα το ρολόι αλλά όχι το χρηματικό ποσό.


ANT1 Newsroom

Koinos Nous

25/06/2019>12:33

Τα ερωτήματα σε αυτήν την πολύ απλή υπόθεση, είναι τα εξής: 1ον. Γιατί ο αγοραστής δεν πλήρωνε τις δόσεις του αυτοκινήτου, ενώ είχε 10000 στο αυτοκίνητό του? 2ον. Γιατί ο πωλητής έκλεψε τα μετροιτά και όχι και το ρολόι? 3ον. Γιατί ο αγοραστής ήθελε ακριβό αυτοκίνητο, ενώ είχε σκοπό να μην το πληρώσει? 4ον. Γιατί συνέλαβαν τον πωλητή? Το αυτοκίνητο είναι ιδιοκτησίας του πωλητή, μέχρι την ολοσχερή αποπληρωμή του, όπως αναφέρει ο αγοραστής. 5ον. Γιατί ο αγοραστής είχε ένα τόσο μεγάλο ποσόν και ένα τόσο ακριβό ρολόι μέσα στο αυτοκίνητο? 6ον. Και ερωτώ και πάλι: αφού ο αγοραστής είχε τα λεφτά και μάλιστα δεν τα υπολόγιζε (ποιος αφήνει 10000 στο αυτοκίνητό του όταν τα λεφτά αυτά είναι πολύ σημαντικά για αυτόν?), γιατί δεν πλήρωνε τις δόσεις του αυτοκινήτου του?? Εγώ (ο κοινός νους) λέω: Σίγουρα ο πωλητής τον προειδοποίησε πως θα πάει να πάρει το αυτοκίνητο, ως τελική προσπάθεια να πάρει τα χρεωστουμενα από τον αγοραστή. Τότε ο αγοραστής σκέφθηκε να αφήσει το ακριβό ρολόι του μέσα στο αμάξι, για να γίνει πιστευτός πως είχε αφήσει και τα λεφτά. Μήπως πρέπει να συλληφθεί για άγρια ανάκριση ο αγοραστής?? Λέω. Μήπως? Φυσικά ο πωλητής έπρεπε να κάνει χρήση ένδικων μέσων, ή να πάει στον εισαγγελέα και να καταγγείλει το γεγονός και να ζητήσει την συνδρομή των αστυνομικών αρχών για την ανάκτηση της περιουσίας του. Αν και μόνον το δικαστήριο μπορεί να αποφανθεί σε τέτοια περίπτωση. Τώρα θα πάει στο δικαστήριο η υπόθεση, αλλά με τον πωλητή ως κατηγορούμενο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.