Δεν βάζουν μυαλό οι οδηγοί. Πόσες καταγγελίες μέσα σε 15 ημέρες;

Δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε την αναγκαιότητα της χρήσης ζώνης ασφαλείας, όσο και τη χρήση των παιδικών καθισμάτων όταν μεταφέρουμε παιδιά, δηλώνει η Αστυνομία.

Τραγικά συμπεράσματα για την οδηγική κουλτούρα των Κυπρίων, εξάγονται από την δεκαπενθήμερη εκστρατεία της Αστυνομίας για έλεγχο της χρήσης ζώνης ασφαλείας και παιδικών καθισμάτων.

ANT1 Newsroom

Πανάγου Νίκος

05/02/2019>18:26

Πολύ καλά κάνει η αστυνομία που επιβάλει πρόστιμα, αν και άρχισε λίγο αργά!! Αν δεν σταματήσει ποτέ, σύντομα όλοι τα φορούν ζώνες! Για το 100% των ατυχημάτων που προέκυψαν λόγω το ότι τα θύματα δεν υπάκουσαν στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, ευθύνεται η αστυνομία και το υπουργείο, που δεν χορηγεί κεφάλαιο αγοράς ραντάρ!! Σε χώρες όπως π.χ. σαν την Ελβετία, το 60% των εθνικών οδών έχει όριο 80χλμ/ώρα, το 20% έχει όριο 100χλμ/ώρα και και μόλις το 20% έχει όριο 120χλμ/ώρα. Και το καλό δεν σταματά εδώ! Εάν ξεπεράσεις το όριο με 10χλμ στην πόλη, 15χλμ περιφεριακά και 25χλμ στην εθνική οδό, τότε έχει φυλακή το μενού!! Και επιδεί υπάρχουν παντού ραντάρ (και οδηγοί που θα σε καταγγείλουν), τα θανατηφόρα είναι ελάχιστα!! Όσες φορές έκανα λάθος και ξεπέρασα λιγάκι το όριο, σχεδόν πάντα έλαβα κλίση και μάλιστα πολύ ακριβή! Λοιπόν? Γιατί όταν οδηγώ σε χώρες όπως στην Ελβετία δεν τρέχω και πίσω στην πατρίδα τρέχω σαν τρελός??

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Βασιληκη

05/02/2019>14:30

Για ονομα του θείου . Παιδια αςφαλεια αςφαλεια πρέπει να σκέφτεστε για την ασφάλεια για να μην παθαίνουμε για ονομα του θεού

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.