Τα κίνητρα της στυγερής δολοφονίας του Χρίστου Μιχαήλ, σαράντα-τεσσάρων χρόνων, από το χωριό Δορά της επαρχίας Λεμεσού, αναζητά η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Αρχηγείου, η οποία βρέθηκε εκ νέου στην περιοχή του εγκλήματος από νωρίς το πρωί, και συνέχισε τις ενδελεχείς έρευνες.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟTραγωδία στη Γερμανία: Έγκυος δέχθηκε μαχαιριές από 25χρονο και της σκότωσε το παιδί της ΕΠΟΜΕΝΟΜόνη στους δρόμους της Λεμεσού 10χρονη. Η συγκλονιστική ιστορία εγκατάλειψης της
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από το φόνο
Κομμάτι με κομμάτι συμπληρώνουν οι ανακριτές της Αστυνομίας το παζλ της στυγερής δολοφονίας του Χρίστου Μιχαήλ, που διαπράχθηκε τα μεσάνυκτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα στα Πολεμίδια. Δύο φυσίγγια εντοπίστηκαν στην σκηνή όπου βρέθηκε ακινητοποιημένο το αυτοκίνητο του θύματος, ενώ ο ίδιος φαίνεται να δέχθηκε τηλεφώνημα που τον οδήγησε στην ενέδρα θανάτου.
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.