Τα κάλαντα στον Πρόεδρο της βουλής και Υπ. Δικαιοσύνης από αστυνομία, ΣΜΕΦ και ΕΛΔΥΚ

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Πρόεδρο της Βουλής και τον Υπουργό Δικαιοσύνης έψαλαν το πρωί οι Φιλαρμονικές της Αστυνομίας, της Εθνικής Φρουράς και της ΕΛΔΥΚ .

Στη Βουλή των Αντιπροσώπων βρέθηκαν το πρωί οι φιλαρμονικές της ΕΛΔΥΚ, της Εθνικής Φρουράς και της Αστυνομίας. Εκεί τους υποδέθηκε ο πρόεδρος και το προσωπικό της Βουλής . 

Απευθυνόμενος προς τα στελέχη της Εθνικής Φρουράς ο Δημήτρης Συλλούρης ευχήθηκε χρόνια πολλά, υγεία και υπομονή στις συνεχείς προκλήσεις που δέχεται η Κύπρος. 

"Η Εθνική Φρουρά, στηρίζει μια ειρηνική προσπάθεια, γι αυτό και έχει και αμυντική διάταξη εν αντιθέσει με τους εχθρούς μας. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε λιγότερο έτοιμοι. Αντίθετα, είμαστε πανέτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή και η κοινωνία και ο λαός μας στηρίζει την Εθνική Φρουρά."

Επόμενος σταθμός ήταν το Υπουργείο Δικαιοσύνης, οπου και πάλι οι φιλαρμονικές της Αστυνομίας, της Εθνικής Φρουράς και της ΕΛΔΥΚ έψαλαν τα κάλαντα στον Ιωνά Νικολάου. 

 "Να ευχηθώ λιγότερα δυστυχήματα..." είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.