Η profile φωτογραφία μας στο Fb δείχνει τον χαρακτήρα μας! Δες τι σημαίνει η δική σου

Τι λέει λοιπόν για σένα η profile φωτογραφία σου στο Facebook; Σύμφωνα με τους ειδικούς πάντα!

Μήπως μπορείς να καταλάβεις πολύ περισσότερα απ' όσα νομίζεις από την φωτογραφία προφίλ ενός ανθρώπου;

Σύμφωνα με έρευνες, οι άνθρωποι έχουν μια παράξενη ικανότητα να εκτιμούν τις προσωπικότητες των άλλων από μερικές μόνο ματιές. Γι' αυτό και είναι τόσο σημαντική η πρώτη εντύπωση.

Μια έρευνα μάλιστα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δε χρειάζεται καν να συναντήσουμε κάποιον από κοντά για να σχηματίσουμε άποψη για το ποιόν του. "Μια γρήγορη ματιά στο Facebook του, αρκεί"...

Τα συμπεράσματα:

Συνείδηση: "Οι πιο ευσυνείδητοι άνθρωποι χρησιμοποίησαν εικόνες πιο φυσικές, πολύχρωμες και φωτεινές, ενώ εξέφραζαν τα περισσότερα συναισθήματα απ' όλους τους διαφορετικούς τύπους προσωπικότητας", εξηγεί το PsyBlog.

Δημιουργικότητα:
Οι πιο τέλειες φωτογραφίες άνηκαν συνήθως στους ανθρώπους που είναι πιο δημιουργικοί. Είχαν μεγαλύτερη αντίθεση και ήταν πιο καλλιτεχνικές και ασυνήθιστες. Αν το πρόσωπο πιάνει μεγαλύτερη έκταση του κάδρου απ' ό,τι συνήθως, είναι επίσης καλή ένδειξη δημιουργικότητας.

Εξωστρέφεια: Οι εξωστρεφείς συχνά εμφανίζονται με παρέα γύρω τους, χρησιμοποιούν πολύχρωμες φωτογραφίες και χαμογελούν πλατιά.

Νευρικότητα: Μια απλή φωτογραφία με λίγο χρώμα είναι ένδειξη νευρικότητας. Οι πιο νευρωτικοί άνθρωποι είναι πιθανότερο να έχουν μια πιο αδιάφορη έκφραση ακόμα και να κρύβουν το πρόσωπό τους.

Συγκαταβατικότητα: Οι ευγενικοί άνθρωποι δεν είναι και οι καλύτεροι φωτογράφοι απ' ό,τι φαίνεται. Οι πιο συγκαταβατικοί συνήθως δημοσιεύουν αρκετά κακές εικόνες του εαυτού τους, αλλά μάλλον χαμογελούν κι έτσι οι φωτογραφίες είναι αρκετά φωτεινές και ζωντανές.

 

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.