Υπέρ- μαραθώνιος αγάπης και προσφοράς από συμπολίτη μας

Από την Λεμεσό στο Τροόδος, συγκεντρώνοντας χρήματα για τις άπορες οικογένειες .

Φωτίζοντας για ακόμη μια χρονιά, το δρόμο του εθελοντισμού, ο David Simpson, οστεοπαθητικός στο επάγγελμα και πρωταθλητής Κύπρου στο Τρίαθλο (κολύμπι, τρέξιμο και ποδηλασία) τρέχει για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας, πραγματοποιώντας για φέτος υπερ-μαραθώνιο δρόμο αγάπης και προσφοράς για φιλανθρωπικό σκοπό.

Συνεχίζοντας την προσφορά του για 11η  συνεχόμενη χρονιά, και με επίκεντρο του συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από βοήθεια, ο David Simpson, θα διανύσει για φέτος απόσταση ογδόντα χιλιομέτρων. Κάθε χρόνο ο David συντροφιά με τις σκέψεις του και τα όμορφα φυσικά τοπία της Κύπρου πραγματοποιεί το αδιανόητο και αδύνατο για τους περισσότερους μας, χωρίς καθόλου προώθηση ή βοήθεια. Σκοπός του είναι να βοηθήσει το συνάνθρωπο κάνοντας αυτό που αγαπά.

Με σύμμαχο του την φιλανθρωπία, o πρωταθλητής και πατέρας δύο παιδιών θα ξεκινήσει από τη Λεμεσό στις οκτώ  Δεκεμβρίου και δια μέσω των μονοπατιών της φύσης, τρέχοντας στις πλαγιές των βουνών της Κύπρου θα ανέβει τα βουνά του Τροόδους σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει χρήματα για τις άπορες οικογένειες. 

Ο David Simpson, στα έντεκα χρόνια προσφοράς του προς τον συνάνθρωπο του έχει προσφέρει σε διάφορα κοινωνικά ιδρύματα, όπως το Ένα Όνειρο Μια Ευχή, το ΚΕΠΑΚΥ, την Αγία Σκέπη, και το Δρ. Γιώτα Δημητρίου Dancing Queen Foundation.

RUN1

RUN2

RUN3

RUN4

RUN5

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.