Σχεδόν διπλασιάστηκε ο εθισμός των εφήβων στο διαδίκτυο λόγω των lockdown, με τις διαδικτυακές συμπεριφορές υψηλού κινδύνου να αγγίζουν το 50%.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΚαραπατάκης: «Μπορεί να έχει περισσότερο κόσμο στις καφετέριες πάρα στο γήπεδο!»ΕΠΟΜΕΝΟΘέμα επανεξέτασης χορήγησης εμβολίων σε ορισμένες ηλικίες θέτει η δρ. Βωνιάτη [ΒΙΝΤΕΟ]
Έρευνα: Σχεδόν διπλασιάστηκε ο εθισμός των εφήβων στο διαδίκτυο λόγω των lockdown
''Είδαμε πολλές αλλαγές στη συμπεριφορά των εφήβων, οι οποίες εντάθηκαν στο δεύτερο lockdown'', αναφέρει η παιδίατρος
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.