Ελεύθερη και ανοιχτή δημόσια εκδήλωση με θέμα «Εισαγωγή στις Αποκεντρωμένες Χρηματοοικονομικές Εφαρμογες»

Από το Decentralized Chapter Nicosia.

Το Decentralized Chapter Nicosia σας προσκαλεί στην ελεύθερη και ανοιχτή δημόσια εκδήλωση «Εισαγωγή στις Αποκεντρωμένες Χρηματοοικονομικές Εφαρμογες», στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Αμφιθέατρο 46 της Μακεδονίτισσας 46), στις 19 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ.

Πρόγραμμα της εκδήλωσης:
19: 00-19: 15 Άφιξη.
19: 15-19: 45: " Tokenization εμπράγματων περιουσιακών στοιχείων", από τον κ. Μενέλαο Κεσισόγλου (Συνεργάτης, Στέλιος Αμερικανός Συνεργάτες LLC).
19:45 - 20:15: « Εισαγωγή στις Αποκεντρωμένες Χρηματοοικονομικές Εφαρμογες και DAOs» από τον κ. Γιώργο Αγαθάγγελο (CMO Block.co, Υπεύθυνος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Grant Thornton Blockchain Κύπρου, Αντιπρόεδρος Decentralized Chapter Nicosia) και από τον κ. Patrick Makedonas (Διαχειριστής D-Core).
20:15 - 20:30 Ε & Α.
20: 30-21: 00 Δικτύωση.

Σημαντική σημείωση: Λόγω τεχνικών δυσκολιών, οι εκδηλώσεις μας δεν θα προβάλλονται πλέον ζωντανά, αλλά ορισμένα τμήματα των παρουσιάσεων θα μπορούσαν να μεταφορτωθούν.το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.