Ανεβάζει ταχύτητες η Cytanet

Πιο γρήγορες ταχύτητες αποστολής δεδομένων σε όλα τα προϊόντα Internet Home & Internet Business.

Η Cyta, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της και επιδιώκοντας τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας χρήσης του διαδικτύου, ανακοινώνει νέες αυξημένες ταχύτητες στα προϊόντα Internet Home και Internet Business. Η αναβάθμιση των ταχυτήτων τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιουλίου 2019 και θα ολοκληρωθεί αυτόματα για όλους τους πελάτες της υπηρεσίας Cytanet.

Συγκεκριμένα:
Internet Home για το σπίτι


· Αυξημένες ταχύτητες αποστολής (upload speeds) στα υφιστάμενα προϊόντα Internet Home που φτάνουν μέχρι και τα 30Mbps χωρίς αλλαγή στις χρεώσεις.

· Αυξημένες ταχύτητες αποστολής (upload speeds) στα προϊόντα Ενισχυμένης Ταχύτητας Αποστολής που φτάνουν μέχρι και τα 50Mbps με νέες μειωμένες χρεώσεις.

Internet Business για την επιχείρηση

· Αυξημένες ταχύτητες αποστολής (upload speeds) στα υφιστάμενα προϊόντα Internet Business που φτάνουν μέχρι και τα 80Mbps χωρίς αλλαγή στις χρεώσεις.

· Αυξημένες ταχύτητες αποστολής (upload speeds) στα προϊόντα Ενισχυμένης Ταχύτητας Αποστολής που φτάνουν μέχρι και τα 150Mbps με νέες μειωμένες χρεώσεις.

Οι πελάτες έχουν την επιλογή, εάν το επιθυμούν, να μεταφερθούν σε οποιαδήποτε άλλη ταχύτητα. Στην περίπτωση αυτή, οι ιδιώτες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης της Cyta, στο 132 και οι επιχειρήσεις με το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Επιχειρηματικών Πελατών στο 150. high-speeds-Cytanet-business high-speeds-Cytanet

TAGS:  

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.