Ήρθε η ουσία που κάνει τα τρόφιμα πιο χορταστικά για να μην παχαίνεις!

Τώρα μένει να βρεθεί τρόπος να ενσωματωθεί στα φαγητά, αφού προς το παρόν υπάρχει σε μορφή σκόνης που έχει απαίσια γεύση.

Όπως γράφουν οι ερευνητές στην επιθεώρηση «Gut», η ουσία αξιοποιεί τις ιδιότητες του προπιονικού, το οποίο παράγεται όταν οι φυτικές ίνες διασπώνται στο παχύ έντερο.

TAGS:  

Επιμέλεια: Αφροδίτη Γεωργίου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.