Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ αναλαμβάνει τη διανομή των MASTIHA Art of Nature στη Κύπρο

Η σειρά συμπληρώμαrων διατροφής, προϊόντων στοματικής υγιεινής και προσωπικής φροντίδας MASTIHA Art of Nature προσφέρει τις μοναδικές ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες της Μαστίχας Χίου

Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ προχώρησε σε μια άλλη σημαντική επιχειρηματική συνεργασία, αναλαμβάνοντας τη διανομή και προώθηση των παραφαρμακευτικών προϊόντων μαστίχας MASTIHA Art of Nature στα φαρμακεία στην Κύπρο.

Τα προϊόντα MASTIHA Art of Nature προσφέρουν τις μοναδικές ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες, της Μαστίχας Χίου. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό πολύτιμο συστατικό το οποίο παράγεται μόνο στο νησί της Χίου και φύεται από τα βάθη των αιώνων. Ένα προϊόν - θρύλος, συνυφασμένο με παραδόσεις, που φτάνει ανόθευτο μέχρι τις μέρες μας, και πιο ισχυρό από ποτέ, λόγω των αποδεδειγμένων πλέον και επιστημονικά μοναδικών ευεργετικών και θεραπευτικών ιδιοτήτων του.

Κλινικές μελέτες αποδεικνύουν τις ευεργετικές ιδιότητες της Μαστίχας Χίου

Στις μέρες μας, η επιστημονική κοινότητα με ορθές και επιστημονικά αποδεκτές μεθόδους, βασισμένες σε αποτελέσματα εργαστηριακών ερευνών και κλινικών μελετών, και οι οποίες πραγματοποιούνται από ανεξάρτητους ερευνητές στην Ελλάδα και διεθνώς, σταδιακά αποκαλύπτουν ότι η φυσική Μαστίχα Χίου διαθέτει μοναδικές ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τα όσα και ιστορικά έχουν καταγραφεί.

Συγκεκριμένα, έχει τεκμηριωθεί επιστημονικά:

· η ευεργετική δράση της μαστίχας κατά των παθήσεων του πεπτικού συστήματος, του έλκους στομάχου, των φλεγμονωδών κολίτιδων,

· η συμβολή της στη στοματική υγιεινή,

· η σημαντική αντιμικροβιακή, αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση της, καθώς και

· η συμβολή της στην επούλωση τραυμάτων και στην ανάπλαση της επιδερμίδας.

Αξίζει να σημειώθεί ότι, Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) έχει χαρακτηρίσει κι επίσημα τη μαστίχα Χίου ως Παραδοσιακό Φάρμακο φυτικής προέλευσης και αναγνωρίζει τη συμβολή της στην ανάπλαση της επιδερμίδας και στην επούλωση τραυμάτων, ενώ η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) αναγνωρίζει τους παρακάτω ισχυρισμούς υγείας: H Μαστίχα Χίου συμβάλει σε ένα υγιές γαστρεντερικό σύστημα και έχει ευεργετική δράση στη στοματική υγιεινή.

Η σειρά MASTIHA Art of Nature περιλαμβάνει προϊόντα στις εξής 3 κύριες κατηγορίες που έχει ευεργετική επίδραση η Μαστίχα: Γαστρεντερικό σύστημα, Στοματική Υγιεινή και Φροντίδα Δέρματος και είναι διαθέσιμη στα φαρμακεία στην Κύπρο.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...