Πώς να φτιάξετε το θαυματουργό γάλα αμυγδάλου στο σπίτι;

Αποτελεί και υποκατάστατο του αγελαδινού γάλακτος σε παιδιά με αλλεργία ή δυσανεξία στο αγελαδινό γάλα

Η κατανάλωση μη γαλακτοκομικών ροφημάτων που προέρχονται από καρπούς, όπως είναι τα αμύγδαλα, γίνεται τα τελευταία χρόνια όλο και πιο δημοφιλής. Το ρόφημα αμυγδάλου έχει μια ευχάριστη δροσερή και κρεμώδη γεύση και το προτιμούν κυρίως όσοι παρουσιάζουν δυσανεξία στη λακτόζη, αλλεργία στην καζεΐνη αλλά και οι αυστηρά χορτοφάγοι (vegan).

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.