Η LIDL KYΠΡΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SAVE OUR FOOD ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 3000 ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΑ

Η Lidl Κύπρου στο πλαίσιο του προγράμματος Save Our Food και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία προχώρησε στην παροχή προϊόντων προγεύματος σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Η Lidl Κύπρου στηρίζει το πρόγραμμα Save Our Food που εφαρμόζεται μέσω του Frederick Research Center, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγλαντζιάς, τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, το Σώμα Εθελοντών Λευκωσίας και την Οργάνωση «Μπορούμε» υπό την επίβλεψη του Δρ. Σταύρου Κ. Πάρλαλη.

Ανταποκρινόμενη άμεσα στις ανάγκες των οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης, η εταιρία προχώρησε στην προσφορά 3300 γευμάτων πρωινού. Με τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα “Save Our Food” η Lidl Κύπρου επιθυμεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό αναφορικά με τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές συνέπειες της σπατάλης φαγητού, στηρίζοντας παράλληλα συνανθρώπους μας που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

Στο δρόμο για ένα καλύτερο αύριο και στο πλαίσιο του υγιούς επιχειρείν, η Lidl Κύπρου πραγματοποιεί ορθολογικές παραγγελίες προϊόντων, παράγοντας μόνο όσα χρειάζονται προς κατανάλωση, ενώ με ειδικές ενέργειες, όπως οι μειωμένες τιμές στα κοντόληκτα προϊόντα και η συνεχής προσφορά προϊόντων σε οργανισμούς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, περιορίζει δραστικά τη σπατάλη τροφίμων.


ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.