Γιατί το τσάι kombucha θεωρείται το «ελιξίριο της αθανασίας»

Το τσάι της Μαντζουρίας, όπως επίσης ονομάζεται, είναι ένας ζυμομύκητας που αναπτύσσεται σε διάλυμα μαύρου ή πράσινου τσαγιού και ζάχαρης με τη βοήθεια μαγιάς. Είναι γνωστό για την περιεκτικότητά του σε προβιοτικά, βακτήρια που ευνοούν την καλή λειτουργία του εντέρου και της πέψης και μειώνουν τη φλεγμονή

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.