Οι μικρές λεπτομέρειες με τη μεγάλη σημασία!

Έχεις προσπαθήσει ποτέ να βουτήξεις στη θάλασσα χωρίς να έχεις μάθει να κολυμπάς;

Φορούσες ένα λερωμένο ρούχο στην τελετή αποφοίτησής σου επειδή ήσουν πολύ απρόσεκτος για να το καθαρίσεις πρώτα; Ας φανταστούμε ότι αυτό το ρούχο είναι η νέα δουλειά που θέλετε. Ποια είναι τα απαραίτητα βήματα που θα σας οδηγήσουν εκεί; Θα ήταν δυνατόν να βρείτε την ιδανική δουλειά σας απαντώντας σε μία μόνο αγγελία; Όσο επίπονο και αν είναι, δεν θα θεωρούσατε απαραίτητο να αναζητήσετε και να παρακολουθήσετε κάποιες συνεντεύξεις ή να παρουσιάσετε το βιογραφικό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;
Υπάρχουν εκατομμύρια πράγματα που χρησιμεύουν ως βήματα για την επίτευξη υψηλότερων στόχων. Ολοκληρώνοντάς τις ως δευτερεύουσες εργασίες στη γενική διαδικασία αλλαγής σας, επιδεικνύετε αφοσίωση και επιμονή στον απώτερο σκοπό σας.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.