Ντεμακιγιάζ με…ένα εντελώς φυσικό και αγνό προϊόν!

Αγνό και φυσικό ντεμακιγιάζ για όλα τα δέρματα!

Χρησιμοποιώντας το αμυγδαλέλαιο σαν ντεμακιγιάζ…

Το αμυγδαλέλαιο προέρχεται από έκθλιψη των καρπών της αμυγδαλιάς, χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην αρωματοθεραπεία ως βασικός φορέας διάλυσης των αιθέριων ελαίων, ως βασικό φυτικό λάδι για μασάζ, ως προϊόν φροντίδας του δέρματος και των μαλλιών αλλά και σαν φαρμακευτικό έλαιο. Είναι άοσμο, υποαλλεργικό με πολύ ωραία ελαφριά υφή ενώ απλώνεται και απορροφάται πολύ εύκολα. Είναι ένα πολύτιμο φυσικό προϊόν, οικονομικό και μπορούμε να το βρούμε πολύ εύκολα. Είναι πολύ ενυδατικό και για αυτή του την ιδιότητα, χρησιμοποιείται από πολλές εταιρείες καλλυντικών και φροντίδας του δέρματος.

Χριστιάνα Διονυσίου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.