Πόσο θέλεις … αυτό που θέλεις;

Μήπως παίρνεις δεδομένες τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στη ζωή; Έχεις προετοιμαστεί να δοθείς ολοκληρωτικά στους στόχους σου;

Πολλές φορές πιστεύουμε πως αξίζουμε ουρανοκατέβατα την καλύτερη ζωή. Θεωρούμε πως μας οφείλεται η ευτυχία. Και παρόλο που η εξέλιξη είναι ζυμωμένη με την ανθρώπινη φύση, δεν φτάνουμε όλοι τελικά τους στόχους που βάζουμε. 

Αν η στοχοθέτηση είναι ρεαλιστική, είναι πάντοτε εφικτή. Ο μόνος λόγος που δεν μπορείς να φτάσεις εκεί όπου θέλεις είναι γιατί δεν το έχεις πιστέψει. Δεν θέλεις να είσαι εκεί 100% και γι' αυτόν το λόγο δεν συγκεντρώνεις τις δυνάμεις σου, δεν δίνεσαι, δεν προσανατολίζεσαι απόλυτα σε αυτή την κατεύθυνση.Υπάρχουν στόχοι που δεν μας κερδίζουν ολοκληρωτικά και αυτό είναι θεμιτό όσο αποδεχόμαστε πως απλώς δεν δουλέψαμε για αυτούς.
Η ζωή δεν είναι τηλεπαιχνίδι που ανταμείβει τον πιο τυχερό. Οι πλούσιες ανταμοιβές περιμένουν αυτόν που θα προσπαθήσει με επιμονή και μεθοδικότητα, κάθε μέρα, σαν να μην έχει περιθώρια για αναβολές.

Αν είναι πράγματι αυτό που θέλεις, η κατάκτησή του είναι μονόδρομος. Μείωσε τις διαρροές ενέργειάς σου και επαναπρογραμμάτισε τις κινήσεις σου έτσι ώστε να σε φέρνουν όλο και πιο κοντά στο στόχο.

Όσα ξεγλιστρούν από τη ζωή μας, είναι όσα δεν μας κέρδισαν ή δεν μας ανήκαν ποτέ.

Αν θέλεις πραγματικά το στόχο σου, θα τον διεκδικήσεις με πάθος!

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.